Categories
Novosti

ZABRANJENA TRADICIONALNA OKUPLJANJA 01. I 02. AVGUSTA 2020.GODINE

USLIJED MJERA NKT-A ZABRANJENA TRADICIONALNA OKUPLJANJA 01. I 02. AVGUSTA 2020.GODINE
Na elektronskoj sjednici Koordinacionog tima održanoj 01. avgusta 2020.godine, čiji su članovi predstavnici Uprave za inspekcijske poslove, Inspekcijske službe Opštine Gusinje i Uprave policije kojom su predsjedavali koordinator Mersad Šabović ispred Uprave za inspekcijske poslove i Refik Pirović sekretar Sekretarijata za inspekcijske poslove opštine Gusinje dogovoreno je da se tradicionalni susreti 01. i 02.avgusta uslijed mjera NKT-a ove godine ne organizuju. Obavještavamo sve građane Opštine Gusinje i posjetioce naše opštine da je zabranjeno tradicionalno okupljanje za 1. i 2. avgust na Alipašinim izvorima i Vusanju.
Nacionalno kordinaciono tijelo je donijelo mjere zabrane javnih okupljanja zbog epidemiološkog rizika koji donose takvi događaji.
Molimo sve građane da poštuju mjere NKT da se ne opuštaju, vidno je da virus cirkulise među nama, te da je svako nepoštovanje mjera potencijalni rizik.
Ove godine su odložena sva tradicionalna dešavanja, kao i tradicionalno Gusinjsko ljeto, svi sadržaji koji su dio ovog događaja.
Ono što je najvažnije u ovom momentu jeste zdravlje svih nas apelovano je na održanoj elektronskoj sjednici predstavnika koordinacionog tima, takođe, dogovoreno je pojačano prisustvo na terenu inspekcijskih službi i policijskih službenika kako bi se kontorlisalo poštovanje mjera i naredbi NKT-a.

Više o temi na sledećem linku: https://www.opstinagusinje.me/uslijed-mjera-nkt-a-zabranjena-tradicionalna-okupljanja-01-i-02-avgusta-2020-godine/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *