Categories
Novosti

Foto Konkurs

Prokletije su po mnogo čemu NAJinteresantniji dio Crne Gore:
NAJvišim vrhovima, NAJizdašnijim kraškim vrelima, NAJvećim ledničkim jezerima, NAJljepšim dolinama, NAJjužnijim lednicima… Pa ipak 70% javnosti Crne Gore nije upoznata sa osnovnim karakteristikama Prokletija! Da li i Vi mislite da su nepravedno zapostavljene na turističkoj mapi? Da li bi ste željeli da pomognete?
Priključite se digitalnoj kampanji #OTKRIJPROKLETIJE, koju je pokrenula turistička organizacija Gusinje, i prikažite ljepote Prokletija široj javnosti Crne Gore, i svijeta! Sve što je potrebno da uradite je da nam pošaljete fotografije sa zanimljivim motivima prirodne i/ili kulturne baštine Prokletija, putem društvenih mreža ili email adrese [email protected] Za NAJpopularnije fotografije pripremili smo i vrijedne nagrade.
Molimo Vas da vodite računa o sledećem:
– Fotografije koje se šalju moraju biti autorske;
– Moguće je dostaviti do 10 fotografija po autoru;
– Fotografije moraju biti isključivo u digitalnoj formi: JPEG ili PNG formatu;
– Maksimalna veličina fotografije može biti 35 MB i
– Fotografije mogu sadržati vodeni žig ili drugu vrstu potpisa autora, ali je poželjno da budu bez potpisa.
Vrednovanje fotografija će se obaviti na osnovu sumiranog broja aktivnosti na društvenim mrežama turističke organizacije Gusinje (facebook + instagram), po sistemu:
– instagram like (1 bod);
– facebook like (1 bod) i
– facebook share (1 bod).
TOG će svakog dana objavljivati ograničeni broj fotografija, pri čemu je odabir fotografija i period njihovog objavljivanja diskreciono pravo organizatora. Fotografije sa neodgovarajućim sadržajem neće biti objavljivane.
Krajnji rok za dostavljanje fotografija je 1. avgust 2020. godine.
Dodatne informacije:
Autor ustupa prava na korištenje svih objavljenih fotografija u okviru konkursa u promotivne svrhe u bilo kojem obliku ili mediju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *